Kundeuttalelser malerarbeid

Her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder som har fått utført diverse malerjobber.

 Utvendig vask og maling 

Fikk malerlaget til og male huset 1 strøk. Meget bra resultat og flinke folk. Ingenting tull eller søl. Anbefales!

– Ronny Søndervik, 30.06 2018


Sparkling og tapetsering av stue og soverom 

Jeg takker for et godt gjennomført arbeid i perioden 20. – 22. oktober, 2015. Arbeidet som ble utført bestod i sparkling og tapetsering av vegger i stue og kjøkken i mitt hus i Vølstadkroken.
Jeg henvendte meg til daglig leder (Joachim) vedr. oppdraget og arbeidet ble igangsatt allerede uken etter. Jeg setter stor pris på at arbeidet ble utført profesjonelt og nøyaktig til en konkurransedyktig og helt grei pris. Jeg er svært fornøyd med resultatet.

Underveis i arbeidet la jeg merke til at malerne var nøye med å holde orden og å rydde opp etter seg, samtidig som de arbeidet effektivt hele tiden. Dette er kvaliteter som jeg verdsetter høyt. Det var spesielt praktisk at en av malerne også var elektriker og dermed hadde mulighet til å demontere og remontere diverse elektrisk utstyr. De som utførte arbeidet hadde en høflig og behagelig fremtreden. Joachim hadde kontrollen underveis og jeg opplevde ham som en sympatisk og behagelig person å ha med å gjøre.
Jeg kan trygt anbefale Malerlaget AS til andre som er opptatt av å får utført arbeidet til forventet kvalitet og jeg benytter gjerne deres tjenester igjen ved en senere anledning.

– May Espedal, 30.10 2015


Helsparkle / renoveringsduk på vegger i leilighet

Kjempebra jobb av Malerlaget. De helsparklet veggene i stuen og gangene mine, da jeg hadde gammel glassfiber-strie fra før. Resultatet ble slett og fint, veggene er som nye! Prisen var overkommelig og jobben ble gjort innen avtalt tid. Kan anbefales!

– T. A


Sparkle vaskerom

Malerlaget gjorde en meget god jobb til avtalt pris. Kan absolutt anbefales!

– D. Bakkejord


Lettvegger og mindre oppussingsarbeid

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort av Malerlaget. De var flinke og effektive, og kom til avtalt tidspunkt. Anbefales!

– L. Lorntzsen 26.08.2020


Maling av leilighetsbygg

De ga god informasjon i forbindelse med anbudet, utførte jobben til avtalt tid og pris, og leverte god kvalitet på arbeidet. Bruker gjerne disse igjen dersom det blir aktuelt med tilsvarende jobber.

– S. Bærheim


Utmerket tjeneste utført for sameie

Styret tildelte, i 2015, Malerlaget ett stort prosjekt som dekket vask, behandling og maling av 14 hus. (6 seksjoner i hvert hus). Inkludert i tjenesten var også vask og behandling av alle tak og takrenner.

Prosjektet gikk over en 7 mnd perioden, hvor Malerlaget måtte samkjøre seg med vår byggmester. Prosjektet ble avsluttet iht avtalt tidsramme, og alt ble gjort / utført iht kontrakt.

Vi er meget fornøyde med utførelse, planlegging, personell og kommunikasjon igjennom hele prosjektet. Vi har ingenting å utsette, og vil absolutt anbefale Malerlaget.
Ring gjerne styret for referanse.

– Kalhammaren Sør Felt A, på Bjerksted


 Sparkling og malerarbeid
Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet der har gjort så lang. Ser frem til å flytte inn.
– Trond Holen

Maling av panel
Malerlaget utførte vedlikeholdsarbeid hos oss. Vedlikeholdet besto av maling av panel, vinduskarmer, og listverk. Vi er meget fornøyd med arbeidet og tar gjerne kontakt med Malerlaget AS igjen
– Torvholsteigen borettslag, styreleder Inger Reisvold